dimecres, 30 de març del 2011

El proper dijous , els companys de la cooperativa El Borró fan una xerrada on s'explicaran les característiques que tenen els diferents segells de consum ecològic i ens han convidat fent-nos arribar el següent:
 
Hola!

El proper dijous 31, després de la tradicional recollida de cistelles, la comissió de formació/difusió del Borró ha organitzat una xerrada sobre els segells ecològics alimentaris, a la mateixa AVV de Sant Andreu. 

A la xerrada identificarem els diferents tipus de certificació d'aliments i marques de conformitat i els diferenciarem de les denominacions comercials. Explicarem els logotips i marques més importants per a un consum ecològic: agricultura ecològica, agricultura integrada, producte artesà, denominació d'origen, Q de qualitat... Parlarem dels segells i la seva necessitat o no en una relació directa productor (o elaborador) i consumidor.

Us animem a tots a participar-hi i a convidar-hi a qui pugui estar interessat. La xerrada està oberta a tothom. També us demanem puntualitat a l'hora de recollir les cistelles ja que les xerrada començarà a les 20:30h. L'activitat tindrà una durada aproximada d'una hora.

Adjuntem el cartell.

Bon cap de setmana i fins aviat!
marc
 
 
Els que us animeu en hi trobareu allí

Si voleu més informació d'aquesta cooperativa o de la mateixa activitat, trobareu informació en el següent enllaç:

Salut a tots i totes 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada